Gjestekommentarer

Her kan du komme med dine tilbakemeldinger.

Kommentar

 • Liv Helene Finberg:

  Kjære Helene - hjertelig takk fra en snart 91 år gammel tante og fra en fetter for en fantastisk uke i Paris. Du hadde gjort meget godt forarbeide og var alltid tilgjengelig. Det sto klar drosje fra og til flyplassen, rullestol der det var ønskelig. Leiligheten med balkong var imponerende, der manglet intet. Den lå greit til i forhold til Metro og buss når vi trengte det, - og til hyggelige restauranter. Jeg hadde med rullator så vi fikk oppleve severdigheter og tur på Seinen.

  Juni 2018
  tante Liv og fetter Tore

  Ikke sensitiv


 • Kristian Berg:

  Vi er en familie på fire som leide leiligheten i Rue St Maur en uke i midten av mai. Veldig fornøyd med leiligheten, beliggenheten og ikke minst Helene som hentet oss på flyplassen for et lite tillegg. Tok turen til Disneyland, og besøkte alle plassene vi hadde bestemt oss for å få med oss i Paris. 17.mai feiret vi i nydelig vær oppe i Eiffeltårnet.
  Kommer til å leie hos Helene igjen hvis vi skal tilbake en annen gang til herlige Paris. Anbefales!


 • Pavel Semaev:

  Superfornøyd med leiligheten!

  Leiligheten er romslig og skinnende rein. Veldig bra standard!
  Anbefales på det sterkeste!


 • Birgitte Schjøtt Christensen:

  Velutstyrt, praktisk og skinnende ren leilighet som passet godt for to voksne og to barn. Herlig balkong med fin utsikt. Grei beliggenhet. Helene er en imøtekommende og hyggelig vertinne. Anbefales!


 • Hilde:

  Også for denne gang, tusen hjertelig takk for leile av leilighet! Jeg storkoste meg og nøt både byen, området og leiligheten. Var veldig heldig med været også denne gangen, og hadde meg en fin tur til Parc De Belville. For et nydelig sted!

  Håper å vende tilbake!

  Beste hilsen
  Hilde


 • Sølvi og Svein:

  Vi har vært 3 dager i høstferien med to barnebarn på10 år i Paris. Vi blei møtt på flyplassen av Helene og kjørt til leiligheten i Rue St Maur. Hyggelig å få møte henne og ikke minst barna satte pris på denne servicen og hennes vennlige introduksjon til storbyen. Leiligheten ligger i et levende og spennende strøk! Leiligheten var godt utstyrt med alt vi behøvde og fine matbutikker rett ved. Flere metro-stop i nærheten ga lett tilgang til de viktigste severdighetene. Vi har hatt et supert opphold! Fredag kveld kjørte Helene oss til flyplassen. Takk for oss!!
  Takk for god service! Vi kommer gjerne tilbake!


 • Nina og Trond m/3 døtre:

  Tusen takk for et flott opphold. Deilig å slippe hotell med 3 døtre i alderen 9-16 år. Koselig å sitte på balkongen og skue ut over alle hustakene. Veldig fornøyd med service og hjelp til å bestille transport til og fra flyplassen. Vi kommer mer enn gjerne igjen for å se og oppleve det vi ikke rakk på være 4 dagers ferie i Paris.
  Takk til Helene, vi ses.


 • Eivind og Charlotte:

  Takk for et fint opphold i Paris. Og takk for hjelp så vi kunne bo to familier vegg-i-vegg! Fin beliggenhet, kort vei til Metro, kort vei til baker og lite supermarked. Fint å bo i et nabolag der ‘vanlige’ parisere bor. Fint å løpe i Parc de Belleville. On revient!


 • Fam. Bye Lillevik:

  Tusen takk til Helena og Olesea for et supert opphold! Vi var en familie på 5 voksne som leide 2 leiligheter. Svært praktisk at leilighetene lå vegg i vegg, slik at alle kunne samles til frokost og på kveldene. Nærområdet var koselig og hadde alt du trengte. Mange gode og nyttige tips på Helenes hjemmeside som vi brukte. Leilighetene hadde god standard, var veldig rene og var godt utstyrt (med sengklær, håndduker, kjøkkenutstyr osv). Vi bestilte transport til og fra flyplass gjennom Helene, og det var kjekt siden vi ikke var kjent i Paris. Vi benyttet oss av å kjøpe frokostpakke, noe som var greit da vi ankom sent på kvelden. Vi har allerede anbefalt leilighetene til flere bekjente og kommer fortsatt til å gjøre det. Skal vi tilbake til Paris kommer vi til å leie hos Helene igjen :)

  mvh fam. Bye Lillevik


 • Hege:

  Tusen takk for et fantastisk opphold!

  Vi storkoste oss i leiligheten og kommer gjerne tilbake en annen gang. Jeg vil uansett anbefale leilighetene på mitt varmeste til venner og bekjente!

  Rent, pent, lyst og trivelig. Hyggelig nærområde:-)
  I tillegg var alt gjennomført på en trygg og profesjonell måte.

  Ha en god sommer :-)

  Mvh. Hege


 • Børre:

  Vi en familie med to barn som nettopp har kommet hjem etter en bilferie i Frankrike. Vi leide den største leiligheten av Helene i 3 netter og er svært fornøyd med oppholdet vårt i Paris. Takk til Helene og Olesea for veldig god service og hjelp både i forkant og under oppholdet. Leiligheten var veldig ren og ryddig og med en veldig koselig veranda med flott utsikt. Synd det var for kalt på denne tiden til å ta frokosten ute på verandaen. Kanskje neste gang. Leiligheten lå veldig fint til nært restauranter, butikker og metro. Veldig flott at det ble ordnet med parkering for bilen vår i et trygt garasjeanlegg. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning og vil absolutt anbefaler denne leiligheten til Helene.
  Takk for oss Helene.
  Mvh Børre m/familie


 • Rune Hansen:

  Vi er en familie på 4 som akkurat er kommet hjem fra Paris etter å ha leid leilighet gjennom Helene. Vi har vært svært fornøyd med både leilighet og kontakt med Helene både før og under oppholdet. Egen transport til og fra leiligheten og flyplassen ble også ordnet til en hyggelig pris. Vi kommer svært gjerne tilbake og gir våre beste anbefalinger til andre som er på utkikk etter å leie leilighet i Paris. Dette var supert og en service man skal lete lenge etter. Tusen takk for et supert opphold!
  Mvh
  Rune m/familie


 • Marianne med familie:

  Tusen takk for et supert opphold! Vi kom til en ren og fin leilighet i et sentralt og trivelig område. Jeg er så glad for at du klarte å finne en annen leilighet til oss da dine var opptatt. Dette var første gangen vi leide leilighet i storby, og vi gjør det gjerne igjen.
  Tusen takk for all oppfølging og trivelig kontakt i forkant av reisen. Det var helt supert at du ordnet med skyss til og fra flyplassen. Vi låner gjerne leilighet av deg igjen, og kommer til å anbefale dine leiligheter til de vi kjenner.
  Mvh Marianne


 • Camilla med familie:

  Hei, og takk for oss. Leiligheten med balkong i Rue St. Maur var perfekt utgangspunkt for 5 dager i Paris for 2 voksne og 2 barn (8 og 10 år).
  Leiligheten var klar for oss allerede klokka 11:30 og alt var rent og i orden.
  Veldig lett å bruke T-bane for å komme seg rundt.
  vi hadde to dager i Euro Disney som var perfekt i høstferien uten noe særlig kø.
  Vi brukte også to dager i Paris og fikk med oss noen av viktigste tingene.
  669 trappetrinn opp til nivå 2 i Eiffel tårnet gikk som en lek også her uten køer.
  Høstferien er en genial tid å være i Paris på. Flott å bo i leilighet istedenfor et lite hotellrom.


 • Ronny og Lene:

  Helenes leilighet i Rue St. Maur, og Helenes oppfølging har vært enestående. En stor og varm takk fra oss!

  Området var veldig koselig, og det var et perfekt utgangspunkt for å utforske resten av Paris. Foruten alle “må-se-stedene” har byen så mye puls at 3 dager, 8 dager, 2 uker eller 3 måneder ikke strekker til :-) Når man i tillegg bor i en hjemmekoselig leilighet med balkong, har man alt man behøver! Vi var heldige og toppet det hele med en stille, men likevel våken by kl 03.45 med utsyn over Paris og med “blodmånen” hengende over takene. Vakkert :-)


 • Sølvi Spilde:

  Hei! Vi vil takke for et flott opphold og god oppfølging under vårt ukesopphold i slutten av juni-begynnelsen av juli. Både oss voksne og ungdommene koste seg. Vi hadde god plass til alle 5 i leiligheten. Vi var litt ‘uheldig’ med været noen dager - altfor varmt! Det resulterte i at vi måtte holde oss litt mer i ro enn vi hadde tenkt. Uansett - vi opplevde mye og ble etter hvert ‘eksperter’ på Metroen. Kan varmt anbefale å leie leilighet hos Helene. Tryggheten i den hjelpen Helene gir, både før og under oppholdet, var et viktig element for oss. Hilsen Sølvi med familie


 • Zine:

  Hei Helene!

  Litt sent, men vil takke så masse for det flotte oppholdet vi hadde i leiligheten i Rue St. Maur!
  Vi var 8 dager og storkoste oss


 • Grete:

  Hei Helene, vi tilbrakte 4 dager i den praktiske, fine leiligheten i livlige Rue St Maur, et veldig bra utgangspunkt for å utforske litt av Paris. Det var veldig flott. Jeg er fascinert av menneskene - møtte bare vennlige folk, maten, de mange kulturer, bokhandlene, og alle vakre steder overalt der vi gikk. Anbefaler Picassomuseet! Takk for et flott opphold! Hilsen Grete


 • Janne:

  Tusen takk igjen Helene, for et supert opphold i Rue St. Maur!

  Jeg har kommet ut av tellingen på antall besøk vi har hatt hos deg, men det er vel sikkert 8-9 ganger - og vi er alltid like fornøyd med oppholdet. :) Det er alltid rent og pent og vi koser oss virkelig hver eneste gang. I tillegg har vi funnet oss riktig vel til rette i nærområdet, med både restauranter og cafeer - samt at det er praktisk og kort vei til det aller meste av andre områder vi ferdes i.

  En ekstra rose til deg Helene for at du alltid er tilgjengelig og ordner det meste hvis det skulle være noe vi ønsker:)

  Vi kommer alltid tilbake og aller helst til Rue St. Maur :)

  Janne


 • Lisa:

  Takk for et kjempeflott opphold i Paris!
  Leiligheten var helt perfekt, ren og pen med veldig god seng! Anbefales på det sterkeste og kommer veldig gjerne tilbake en annen gang!
  Lisa


 • Helene E:

  Nå er vi vel tilbake i Norge og vi vil bare takke for et flott opphold i Paris. Vi ble godt og hyggelig tatt i mot av Olesea. Vi satte pris på alle tipsene vi fant, særlig på spisesteder, vi prøvde flere av de. Vi kommer nok til å ta kontakt ved senere Parisopphold, for vi likte beliggenheten og leiligheten godt.


 • Tone Lise Bårdset:

  Da er vi hjemme i Norge etter ei flott uke i en av Helenes leiligheter. Vi har hatt 6 flotte dager i Paris. Leiligheten lå perfekt til ift metro og vi fikk oppleve et Paris litt utenfor de store turistattraksjonene. Lokale restauranter og butikker rett utenfor døra og hyggelige franskmenn.

  Dette var vårt første besøk i Paris og flotte tips fra Helene og andre som hadde bodd i leilighet ble brukt. Vi koste oss mest som sagt i lokalområdet, men måtte selvsagt også få med oss de store turistattraksjonene som lå bare en kort metrotur unna.

  Å leie leilighet av Helene var det smarteste vi hadde gjort med hele turen. Makan til service skal man lete lenge etter. Helene kom med mange tips ift hva å se & gjøre, ordnet med transport fra og til og leiligheten var en drøm å bo i, mye bedre enn et lite og upersonlig hotellrom. Meget praktisk når vi var en liten familie med 2 voksne og en tenåring. Vi fikk også et medisinsk problem i starten av vår uke, men med hjelp av Helenes organisering fikk vi hjelp av fysioterapeaut og lege samme dag og vi slapp å avbryte ferien slik som vi fryktet en stund. Nok en gang, tusen takk til Helene!

  Paris var en flott by og Oberkamf området var spennende og det var mye vi ikke rakk selv med 5 hele dager. Vi kommer gjerne igjen og da er vi ikke tvil om at Helenes leiligheter er førstevalg. Anbefales til venner og bekjente og de som vil oppleve et Paris litt utenfor turistfellene, men alikevel så nært!

  Hilsen
  Tone Lise, Helge & Siril


 • Mali:

  Vi hadde en koselig uke i Paris, leiligheten var super, kjempekoselig å ta frokosten på balkongen :)
  Mannen min benyttet seg av massasjetilbudet, han var storfornøyd med Caroline, og det sier litt når han har massasjeutdannelse selv :)
  Kan anbefale badeland (Aqualand): http://www.aquaboulevard.fr/aquaboulevard.html#/homePage
  og La promenade Plantée : http://www.promenade-plantee.org/


 • Helge:

  Hei Helene,
  jeg ville bare takke deg så mye for ei fantastisk uke i Paris, for all effektiv kommunikasjon i forbindelse med leie av leiligheten – og for all hjelpsomhet med transport fra/til flyplassen og for en liten sightseeing i Belleville. Jeg kommer til å anbefale leiligheten(e) dine til venner og bekjente, og kommer helt sikkert igjen sjøl også om ikke så lenge!


 • Berit og Bård:

  Takk for en flott uke, alt var fint fra vi landet til vi dro igjen. Servicen, leiligheten,nabolaget og generelt den sentrale beliggenheten.Ikke downtown, men likevel bare noen Metrominutter fra det meste man ønsker å se og gjøre. Og så mye spennende rett utenfor dørmatta, liv i denne bydelen !
  Dette var andre besøk og det blir flere, vær du sikker.Vi anbefaler gjerne dette alternativet til venner og kjente, for de som virkelig vil oppleve byen !


 • Beate:

  Fire gjester satte i midten av mars nesen mot Paris, blant mange mulige innlosjeringer hadde vi valgt Leilighetiparis og Helene. Det var ikke tvil om at dette var en utleier mange før oss hadde vært kjempefornøyd med! Vi skjønner godt hvorfor :)

  For det første vil jeg trekke frem den servicen vi fikk i forkant av oppholdet. Vi fikk raskt svar på mail, og tips om både serverdigheter og praktiske ting som hvordan vi skulle komme oss til og fra flyplassen, hva dette kostet med drosje kontra tog osv. Dette gjorde det veldig enkelt for oss å på forhånd planlegge til minste detalj. Vi endte med å spesialbestille drosje, noe Helene ordnet for oss. Vi ble da hentet på flyplassen og kjørt til døra, og hentet i leiligheten når vi skulle hjem.

  Selve leiligheten var kjempeflott, og det var fint å kunne starte dagen med en lang frokost i noe som føltes som et hjem. Beliggenheten var kjempebra. Tett på metroen som i løpet av få stopp tok oss til de fleste serverdigheter. Også området rundt leiligheten, med kirkegården Pere la chaisse og Belleville parken var verd å utforske.

  Dette var en helt fantastisk tur for oss som reiste, og det at vi valgte leilighetiparis løftet det enda noen hakk :D Anbefales på det varmeste. (Anbefaler også å bestille en velkomstpakke med champagne - det gjorde vi, og det var litt av en kickstart på oppholdet :D )


 • Ingeborg:

  Takk for supert opphold! Dette ble ekstra vellykket takket være leiligheten i Rue J.P. Timbaud. Deilig å ha noe som ligner et hjem å trekke seg tilbake til etter en lang dag rundt omkring i Paris. Friske blomster og hyggelig oppfølging gjorde det veldig trivelig. Jeg fikk sett så mye fint. Marais er fullt av små, spennende gallerier, og Oberkampf er også et hyggelig strøk å gå i. Parken i Belleville var en opplevelse. Jeg kommer gjerne tilbake.


 • Elisabeth:

  Vi er tre jenter som har hatt fire fine dager i Helenes leilighet i Paris. Leiligheten er fin og passer bra for to-tre personer, men tror den ville vært litt liten for fire voksne. Vi hadde fint vær og avsluttet kveldene på balkongen som har 180 graders utsikt over Paris’ tak - ser bl.a. Montmartre med Sacre Ceur, Le Defence og Montparnasse.

  Vi anbefaler gjerne leiligheten videre og kommer nok igjen.

  Hilsen Liv, Reidun og Elisabeth


 • Kirsten:

  Tusen takk for god service i leiligheten i Rue Saint-Maur. Vi hadde gode dager både i leiligheten og i byen. Jeg anbefaler gjerne begge leilighetene til venner og kjente. For meg som ikke snakker et ord fransk er det ekstra godt at alt går på skinner :-)

  Hilsen Kirsten & gutta


 • Mette:

  Hei!
  Så er vi tilbake etter innholdsrike dager i Paris. Vi hadde et kjempeflott opphold, og trivdes godt i leiligheten! I og med at vi var så lenge, så var det i grunnen helt avgjørende å ha den å trekke seg tilbake til etter en intens dag på sightseeing. Flott også å ha drosjer som hentet og bringet. Takk for oss!
  Hilsen Mette


 • Henrik:

  Takk for supert opphold. Svarte absolutt til forventningene! Hyggelig å bo i et område utenfor den verste turisttrafikken og med hyggelige lokale kafeer og restauranter.
  Skal huske på denne muligheten igjen :)

  Henrik og Mona
  med Kristine, Henriette, Truls og Tiril


 • Maren:

  Me hadde eit kjempe fint opphold i Paris, og storkoste oss i leiliheita. Me synes begge at det var veldig avslappande å kunne trekka seg tilbake her, særleg når det var ei så lys og fin leiligheit. Det var óg kjekt med eit fullt kjøkken, kor me lagte oss middag nokre dagar.

  Takk for god service både på førehand og under opphaldet, eg anbefalar alle eg kjenner å bu hos deg når dei reiser til Paris, det er eit veldig godt tilbod!

  Maren & Ivar


 • Mona, Morten, Ingrid og Mari:

  Vi hadde 5 flotte dager i Paris, og stortrivdes med å bo i leiligheten til Helene. Passelig stor for en familie på 4 (to voksne og to barn - 8 og 10 år), og kort avstand til flere metrostasjoner som tok oss dit vi ville på 10-20 minutter. Praktisk å kunne ordne seg litt mat selv, og matbutikker ligger like ved. Koselig og rent, og god informasjon og service fra Helene helt fra vi bestilte oppholdet. Supert at Helene bestilte taxi fra og til flyplassen, da vi tidligere har opplevd at barn+bagasje på metroen kan være tungvint og stressende.
  Vi anbefaler gjerne leiligheten med balkong videre til andre, og kommer mer enn gjerne tilbake.
  Takk for oss!
  Hilsen Mona, Morten, Ingrid og Mari


 • Anette og Terje:

  Vi hadde et strålende opphold i din leilighet i Paris.
  Alt fungerte perfekt for oss, koselig leilighet akkurat passe til oss,
  henting og kjøring til flyplass og bagasjeservice.

  Ved neste besøk i Paris vet vi nå hvem vi skal kontakte for bosted :-)

  Takk for oss !

  Mvh
  Anette og Terje


 • Fam. Berthelsen:

  Takk for et flott opphold i leiligheten din. Deilig å ha et ordentlig hjem å komme “hjem” til etter lange turistdager. Vi kommer gjerne igjen!!
  Alt var tilrettelagt på best tenkelig måte:)
  Mvh Anders,Even,Morten og Stin


 • Hilde:

  Hei.
  Har akkurat kommet hjem etter en uke i Paris. Var første gang vi var i Paris, og har bodd i ettromsleiligheten til Helene. Det anbefales !! Man bor sentralt, bare snakk om rusleavstand til buss eller bane, så når man hele Paris. I tillegg bor man unna turistene, og får føle litt på det å leve som en franskmann. Bare å tusle ut om morran, finne bakeren og croissantene, ta pariserloffene under armen, og gå “hjem” og spise frokost før man kaster seg ut i alt som Paris har å by på.
  Dette anbefales !!!
  Mvh Hilde


 • Camilla:

  Takk for flott langhelg i leiligheten og i Paris. Vi storkoste oss. Herlig nabolag!! Ett av høydepunktene denne gang var middag på La Philosophe i Marais. Anbefales! Fant også en søt liten bruktbutikk rett opp i Rue Oberkampf, fine vintage klær og sko.


 • Susanne og Marie:

  Vi likte godt leiligheten og markedet på søndag rett utenfor i nabolaget…I det hele tatt…. Vi kommer gjerne tilbake til Paris, ingen tvil om det:-)


 • Anita:

  Takk for noen fine uker i Paris! Det er noe helt annet å bo som en parisier - i hvert fall prøve det litt - enn å være henvist til de turistifiserte områdene. Fransken min ble bittelitt bedre etter to ukers opphold, jeg kommer tilbake.
  Note to self: Styr unna rushtida på metroen - det kan bli en folksom affære. Det hadde vært raskere å bruke beina - og det gjorde jeg.


 • Tone og Jenny:

  Vi hadde fem deilige dager i Paris fra 06-10.09.12. Endelig fikk Jenny besøke mammas favorittby! Det var sommertemperaturer i byen. Søndagen var det så varmt at vi måtte søke skygge og valgte å se Paris fra Seinen med Batobus. Det anbefales. Flott å se Eiffeltårnet, broene og andre severdigheter fra elva. Vi var nede i katakombene og høyt oppe øverst i Eiffeltårnet. Anbefaler å bestille billetter på forhånd. Vi var oppe i løpet av en 1/2 time. På Montmartre fikk vi tegnet et flott mor-og datterportrett som minne fra turen. Det ble tid til en del shopping, men jeg hadde glemt å ta med pass slik at momsen kunne bli refundert på flyplassen. Det skal vi huske neste gang. Ellers så vi Sacre Coeur og Notre Dame og Louvre, samt tok oss en kveldstur til for å se Eiffeltårnet glitre i mørket. Stor opplevelse. Dette skjer i fem minutter fra hver hele time når det er mørkt frem til kl 01. Anbefales. Takk til Helene for nok et flott opphold i to-romsleilighetne i Rue St. Maur. Synd vi ikke fikk treffe deg nå, men vi kommer nok tilbake.


 • Amalie, Kristian, Ole og Lene:

  Tusen takk til Helene for et flott opphold i Paris! Vi er også veldig takknemlige for at Helene bestilte transport for oss. Spesielt da vi ankom Orly flyplass sent på kvelden var det deilig å slippe å stå i lang taxi-kø med to slitne barn! Vi kjøpte 5 dagers billett (visit Paris) på Metrostasjonen og kjørte masse metro. En enkel og rask måte å komme seg rundt i Paris på! Vi hadde kjøpt billetter til Eiffeltårnet på forhånd her: http://www.eiffel-tower.com/preparing-your-visit/buying-your-tickets og det kan absolutt anbefales!


 • Sara, Christine og Cato:

  Vi har hatt noen supre 8 dager i paris! en stor takk til Helene som gjorde oppholdet fantastisk. vi fikk både tips og råd om byen og hun var tilgjengelig når vi kontaktet henne :)
  Vi var vel mest ute, men var deilig å komme “hjem” til en så hyggelig leilighet igjen på kvelden. Helene tok seg ekstra tid med å finne oss en Safari i byen, noe vi setter stor pris på.
  Neste gang det blir Paris tur blir vi absolutt å benytte oss av Helenes leilighet.


 • Ellen & Kristian & gutta:

  Vi hadde fem flotte dager i Paris i slutten av april med fine opplevelser både for nye og gamle Paris-farere. Å bo i leilighet formidlet av Helene ga anledning til å se nye deler av byen. Morsomt å bruke bussen - der fikk gutta en ny opplevelse av begrepet “full buss”. Supert å komme “hjem” etter lang dag og slappe av litt før middagen ble inntatt i nabolaget. Vi er kjempefornøyde, og neste gang vil vi definitivt også benytte Helenes tilbud.


 • Erik og Randi:

  Vi har nettopp kommet hjem etter en deilig og opplevelsesrik påske i Paris hvor vi bodde i ettromsleiligheten . Leiligheten var veldig lys, fin og praktisk innredet(god seng!) og med flott utsikt utover hustakene. Busstopp rett utenfor,- som kjørte via Marais til sentrum(ca 15-20min?) og videre til vestrebredd av Seinen og Montparnasse. Lett å komme seg rundt med metroen også,- den ene metrolinjen gikk rett til Montmartre/Sacré-Coeur . Vi brukte metroen og RER tog direkte til Orly flyplass,- litt over en time = 11 euro. Ellers så virket strøket rundt fredelig, med småbutikker;slakter,bakerier og ikke minst mange koseliger barer,kafeer og restauranter. Vi kjøpte billetter på nett i Norge til museum D’Orsay (10 euro),- veldig kjekt å kunne gå rett forbi den lange køen ;-) ! Skulle bare gjort det samme til Eiffel-tårnet( der var det minst 2 timers kø!) Kan virkelig anbefale leiligheten , - og tusen takk til Helene som var veldig hyggelig og hjelpsom!


 • Ida Celine & Berit:

  Hei Helene!
  Godt nytt år til deg - og takk for at vi fikk tilbringe 5 herlige dager i Paris - med base i din koselige ettromsleilighet - i fjor høst.
  Supert å bo i leilighet fremfor hotell. Du har et flott konsept som vi gjerne vil benytte ved en senere anledning også!

  Paris-dagene ble rike på opplevelser og inntrykk. Utstyrt med kart over Paris, kart over RER og Metro, Paris visite kort for 5 døgn og museumspass for 2 døgn (begge deler kjøpt fra ticketservice.no før avreise) samt forhåndskjøpte billetter til Eiffeltårnet og Versailles (bestilt på respektive nettsider), fikk vi fullt utbytte av Paris-dagene.

  Oppholdet ga mersmak - og Helenes utleieobjekt anbefaler vi mer enn gjerne videre til andre.


 • Kari og Thor Helge:

  Vi var to netter i ettromsleiligheten i månedsskiftet november-desember, sammen med våre to sønner på 6 mnd og 6 år. Vi synes leiligheten var kjempekoselig, og likte området godt. Det å kunne lage mat på eget kjøkken er supert når man reiser med (kresne) barn, og det var deilig å komme “hjem” til leiligheten etter en lang dag med sightseeing i Paris. Servicen er upåklagelig, og Helene er verdens hyggeligste husvert. Hun hjalp oss med å bestille babyvennlig taxi da vi kom, og da taxien ikke kom da vi skulle dra hjem kjørte hun oss selv til flyplassen slik at vi rakk flyet i god tid. Vi er strålende fornøyde med oppholdet, og kommer til å anbefale Helenes leiligheter til alle vi kjenner!


 • Rolf og Anne sivertsen:

  10 fantastiske døgn i flott leilighet med balkong i Rue St.Maur.Veldig trivelig og livlig nabolag med alt en trenger rett rundt hjønet. Sentral beliggenhet og veldig lett å ta seg videre rundt i Paris herfra med metroen eller buss. Om kvelden ble luften fylt av krydderdufter fra de mange små restaurantene i området. I nærheten var det flere flotte parker som Parc de Belleville, og Parc des Buttes Chaumont - begge med flott utsikt over Paris.
  Etter flere turer til Paris dro vi for første gang opp til La Defense og dette ble en svært positiv overraskelse - fantastisk spennende moderne og dristig arkitektur som kontrast til Paris forøvrig.
  Veldig fornøyd med oppholdet/leiligheten og kommer tilbake ved første anledning. En stor takk til Helene for fantastisk service. Veldig praktisk for to 60-åringer å bli kjørt til og fra flyplassen, og slippe å slepe på bagasjen på metroen.

  Anne og Rolf fra Larvik.


 • Hege Sæther:

  5 netter i paris er så altfor lite. Vi kommer mer enn gjerne tilbake. Flott leilighet og flott beliggenhet. Utrolig deilig å våkne på morgenen til “by-lyder”, sette på kaffen, og tusle ned til bakeren. Frokost på balkongen med ferske baguetter, pain au chocolat og kaffe, og med kjempeutsikt over Paris kan virkelig anbefales. Rue st. Maur er en veldig “levende” gate, koselige kafeer, tesalonger og restauranter. Internasjonalt miljø; afrikansk tingogtang-butikk, marokkansk tesalong, algirsk baker, sushi-thai-fransk-brasiliansk-indisk mat i samme gate, vi var innom alt! Herlig… Gangavstand til koselige Marais med Place des Vosges. Veldig hyggelig med jentetur (mor og 2 barn), en på alle måter perfekt leilighet for oss. En mye bedre opplevelse enn å bo hotell, ble vi enige om. Som sagt: vi kommer gjerne tilbake!

  Hege, Ida (13) og Nora (7)


 • Bente Paulsen:

  Supert å bo i leilighet i Paris - dette blir ikke siste gang. - Og med metro ikke langt fra kom vi oss veldig nemt rundt - eller gikk! Vi (to voksne) kom inn fra Cannes sent og møtte Helenes “hjelper” - som fikk forklart oss hvor og hvordan. Kjempesøt jente. Vår datter på 17 fløy ned dagen etter, og vi koste oss alle tre i Rue St. Maur med utsikt og en hyggelig leilighet. Kan bare anbefales - og det vil den blir til venner og familie.
  Går du/dere opp til Couronnes stasjonen på tirsdag morgen, møter dere “verdens lengste” marked med fisk,frukt,grønsaker osv - morsomt å se! Skulle gjerne ha kjøpt masse med hjem!!
  Håper vi får anledning en annen god gang.


 • Tove Bjørkevoll:

  Har akkurat kommet hjem fra 6 fine dager i Paris. Vi bodde i Helenes leilighet i Rue St Maur. Vi var 4 personer, 3 generasjoner. Leiligheten passet kjempefint til oss. Verandaen ble brukt flittig. Da termometeret krøp opp til 42 grader, var det deilig å sitte på terrassen og se solnedgangen over Sacre Ceure.
  Vi har gjort alle må-tingene, siden elste generasjon ikke hadde vært i Paris før. Alt var bestilt på forhånd: Turen opp i Eiffeltårnet (egen bitte, liten kø for sikkerhetskontroll)Buss/banebillett for 6 dager. Museumspass for 6 dager til 60 museer. Buss og museumspassene ble levert på døra mi hjemme i Norge ca en uke etter at de var bestilt. Fordelen med museumspassene er at det ofte er egne køer for folk med passene og de er MYE kortere enn de som står i kø for billett.
  Om kvelden er det deilig å trekke seg ut av sentrum og ut til Helenes leilighet og spise middag på en av restaurantene i nærheten. Frokosten tar du enten på terassen eller rundt kjøkkenbordet. Det er bra med butikker, bakere og slaktere der. Et spennende boområdet er det og jeg føler meg sikker i gatene rundt leiligheten. Det er kort i mellom bane og buss til leilighetene. Kan jeg anbefale leilighetene til Helene? Jepp. Du vil trives i begge leilighetene hennes og i nærområdet rundt.


 • Lina:

  Fantastisk koselig og bra på alle måtar! Me budde i ein kjempefin leilighet, godt utstyrt, komfortabel og sjarmerande. Saman med mine to søstre og min yngste son hadde eg kjempefine dagar i Paris i mars 2011. Helene har verkeleg sans for innredning og det lille ekstra som gjer opphaldet så bra! Til og med leiker til vesleguten hadde ho skaffa! Eg vil varmt anbefala desse leilighetene til alle eg kjenner. Tusen takk!


 • John & Sissel:

  Hei!
  Vi har tilbragt noen flotte septemberdager i Paris - i leiligheten i Rue Jean-Pierre Timbaud. Helene har et kjempeflott konsept med disse leilighetene og ekstraservicen som man kan få. Når man reiser noen få dager til Paris og ønsker å oppleve/se mest mulig…ja så er hente-bringe-bagasjeservicen et fantastisk bidrag for å forenkle logistikken. Oberkampf er en fin bydel å bo i - her bor det jo mennesker! Mye liv og hyggelige barer og spisesteder i Rue Oberkampf. I nærheten ligger også Canal Saint Martin, Belleville parken, Pere Lachaise..og ikke er det langt til Place des Vosges heller… Kort vei til metroen og beskjeden transportetappe til andre bydeler. Leiligheten fungerer kjempefint, er ren og delikat og inneholder det man trenger. Anbefales!

  John & Sissel


 • Kirsten & Palle Dahl:

  Kære Helene.
  Tak for nogle skønne dage i din dejlige lejlighed med balkon. Det var første, men bestemt ikke sidste gang, vi tager mod den oplevelse. Alt har fungeret perfekt. Og vi vil aldrig mere tænke på hotel i Paris. Aldrig. Det var en dansk kollega, der i sin tid gav os din adresse. Og vi kan garantere, at vi vil blive dine sande talsmænd i landet syd for Norge. Vi ønsker dig og dine en fortsat god sommer.
  KH
  Kirsten & Palle


 • kristine:

  Hei Helene
  Vil nok en gang takke for et fantastisk opphold i din leilighet.Denne gangen var vi alle fem og hadde det helt supert.Vi trivdes alle sammen og vil svært gjerne komme tilbake ved en senere anledning.Du har flott konsept som vi er lykkelige for å ha oppdaget.Vi anbefaler leilighetene dine på det varmeste.Fortsatt god sommer til deg og dine.


 • Marit og Knut:

  Hei Helene
  Tilbake i Norge med regn og 10 grader etter en ukes opphold i et sommerlig Paris. Vi bodde først i leiligheten i Rue St. Maur i 2 døgn og resten av oppholdet i ettromsleiligheten i Rue Jean Pierre Timbaud. Begge leilighetene er koselig og praktisk innredet. Området her er virkelig spennende med masse småbutikker og spiseplasser og lett tilgang til metro og resten av Paris. Denne gang fikk vi med oss middag i Eiffeltårnet. Vi bestilte på nett noen dager før avreise fra Norge og fikk bekreftelse pr epost. Adr er: http://www.restaurants-toureiffel.com. Vi valgte restauranten 58 Tour Eiffel og hadde en uforglemmelig aften med god mat og drikke og en fantastisk utsikt, først i dagslys og senere - Paris badet i lys fra byen under oss. Dette kan virkelig anbefales! Takk til deg Helene for nok et trivelig opphold og vi ønsker deg en riktig GOD SOMMER! Vi ses nok i 2011!


 • Lise:

  Hei Helene.

  Tusen hjertelig takk for leie av leilighet og for at du hentet og kjørte oss til flyplassen, det gjorde starten og slutten på ferien veldig rolig og avslappende.Fantastisk service og koselig å bli kjent med deg.
  Vi leide ettromsleiligheten i 3 dager og der hadde vi alt vi trengte i tillegg til at den var både ren og pen og hjemmekoselig.
  Det var veldig kjekt å bo litt utenfor turiststiene, og oppleve det litt mer “ekte” Paris. Det var likevel sentralt, med metro og buss i umiddelbar nærhet.
  Vi kommer garantert igjen og kan anbefale dette på det varmeste.
  Klem fra Lise og Eldbjørg


 • kristine:

  Hei Helene.

  Vi vil bare få takke for et fantastisk opphold i ettromsleiligheten din.Alt svarte til forventningene og mere til.Rent og pent og en fantastisk service og mottakelse. Det at du tar deg så godt av dine gjester både før avreise og under oppholdet er unikt.Fikk mange gode råd og tips om byen og området rundt leiligheten. Vi ble veldig glad i nærområdet med de koselige kafeene, butikkene og ikke minst gode bakeriene.Et trivelig og fargerikt nabolag.
  Leiligheten lå veldig sentralt til alle atraksjonene vi ønsket å få med oss.Metrostasjoner rett i nærheten og bussen rett opp i gata.Veldig kjekt å ta beina fatt og gå nedover mot Marais og Hotel de Ville. Vi kommer garantert tilbake til ettromsen, men først tar vi hele familien med i juni.Lykke til videre Helene. Du har et supert konsept som sannsynligvis er det beste overnattingsalternativet i Paris. Vi gleder oss allerede til fremtidige opphold.

  Klem fra Aleksander og Kristine


 • Ingunn:

  Hei Helene,

  Takk for fine dager i koselig leilighet i Paris. 4 dager og 3 netter gikk fort og vi sitter igjen med masse fine bilder og gode minner.

  Se innlegg på vår blogg her:

  http://hjemmetsgleder.blogspot.com/2009/12/paris-var-herlig.html

  Varm klem Ingunn og hilser fra de andre 3 :)


 • Berit og Bård:

  Hei Helene

  Når man skal finne noe til ferieturen så ser jo alt “lekkert” ut på presentasjonen. Her stemte alt ! Leiligheten med balkong og fantastisk utsikt var et glimrende utgangspunkt for en langhelg for nysgjerrige og matglade nordboere.

  Morgentur til bakern og frokost mens dagen demret over tusener av hustak var for oss en god start på dagen.

  Vi hadde flotte dager vi utnyttet til fulle, fikk med oss utrolig mye uten stress, mange julepakker ble også ordnet. Men fortsatt så mye vi har lyst til å se / gjøre. Det er jo greit å ha litt å se frem til på neste tur også og vi håper å komme til samme gode leilighet ! Beliggenhet : genial, kort og godt. Innredning : også genial !

  Med et bra kjøkken og råvarer av første klasse omtrent på dørmatta fikk vi et par virkelige gourmetaftener i ”heimen ” i tillegg til to middager i nærområdet.
  Lunsjen ble etter innfallsmetoden når klokka dro seg mot 13.30. Ikke vanskelig å finne et vannhull innimellom heller.

  Takk for oss, takk for fremragende service og informasjon.


 • Yngvil:

  Hei Helene, Nora og Jonas:D
  Vi bodde i den minste leiligheten i høstferien og var veldig fornøyde. En koselig leilighet med utsikt til Eiffeltårnet. Det var et fint opphold med både badeland og shopping med Nora. Jeg var til å med med på skolen hennes. Vi besøkte Eiffeltårnet som lå noen stopp unna med metroen, og vi var i Disneyland. Alt dette på 5 dager, men vi hadde ikke greid dette uten en masse hjelp med metroebeskrivelse og veibeskrivelse og anbefaling av forskjellige steder, som kom i massevis fra Helene og familien.Vi ble også ivitert på middag da vi kom fram til Paris. Jeg ble også kjent med Jonas og Nora, men kanskje mest med Nora siden det er hun som er nærmest min egen alder. De er kjempesnille begge to, og jeg håper å få treffe dem igjen snart.
  Frokost og mat var heller ikke noe problem å få tak i. Med et bakeri ved siden av, og en matbutikk rett bortenfor fikk vi enkelt å greit lagd både midddag og frokost på kjøkkenet i leiligheten, hvis vi ville spise der istedenfor ute. Det var alt i alt et kjempefint opphold som jeg gjerne har lyst til å gjøre en gang til.

  Hilsen Yngvil (12)


 • Wenche og Alf:

  Vi bodde i den minste leiligheten i slutten av oktober, og vi var veldig fornøyd! Deilig å våkne opp til duften av nystekte croissanter fra bakeriet rett utenfor! Flere metro-linjer i nærheten, så man kom seg fort dit man skulle.
  Førsteklasses opphold! Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning.


 • Bjørn Arne, Elisabet og Bettina:

  Hei, Helene.

  Takk for et flott opphold i september. Vi hadde leiligheten i Rue St. Maur i tre netter, og var veldig fornøyde med alt - den velutstyrte leiligheten, tilbudet i nabolaget og ikke minst førsteklasses service fra en veldig blid og hyggelig eier.

  Varme sensommerdager og pent vær var en ekstra bonus.

  Vi kommer gjerne tilbake.


 • Bente og Harald Mathiassen:

  Vi bodde i den store leiligheten i Rue St. Maur slutten av april 2009, og ble introdusert for Paris fra det øyeblikket vi møtte Helene på flyplassen, hvor hun med velvilje, rikholdig informasjon, masse kunnskap og god service bidro til en super start på flotte dager i fantastiske Paris.
  Leiligheten er knallfin, med god utsikt fra balkongen der vi koste oss med vin om ettermiddagen. Om kvlden kunne vi se lysspillet i Eifelltårnet og flombelyste Sacre Coeur.
  Leiligheten har praktiske løsninger og er hjemmekoselig. Vi benytter den gjerne ved en seinere anledning.
  Terningkast 6


 • Bodil m/familie:

  Vi bodde i leiligheten i Rue St. Maur i 4 døgn i oktober 2008, og snakker stadig om det fantastiske oppholdet i Paris. Det skyldes ikke minst den koselige leiligheten og Helenes gode service. Det at hun hentet oss i Disneyland og kjørte oss til flyplassen da vi skulle hjem, gjorde ting så mye enklere for oss som er en familie på 4 (ikke ble det så mye dyrere heller).
  I tillegg fikk vi mye nyttig informasjon/tips på veien. Skulle vi besøke Paris igjen, er vi ikke i tvil om hvor vi vil bo - leiligheten anbefales på det sterkeste!


 • Anna Ølnes:

  Budde i den største leiligheita i 7-8 dagar i sommarferien 2008. Ikkje tvil om at den og området den låg i gjorde Paris-opphaldet ekstra bra. Mange bra butikkar, kafear og restaurantar - og utruleg smart og innhaldsrik leiligheit.


 • Marthe Alnes:

  Tusen takk for lånet av den koselige leiligheta i Rue Jean Pierre Timbaud. Det var vårt første møte med Paris, og vi kunne ikkje budd betre! Leiligheta ligg sentralt til med kaféar og resturantar på alle kantar. Det var enkelt å komme seg rundt, både ved hjelp av metroen og til fots. Vi kjem garantert tilbake for fleire franske impulsar. Au Revoir!


 • Vibeke og familien:

  Vi koste oss stort i ettromsen i november 07, 2 voksne og to barn. Leiligheten var lys, ren og fin, og det er 1000 ganger bedre å bo i en leilighet, med eget kjøkken enn hotell, spør du oss. Hver morgen startet med en tur til det lokale bakeriet og innkjøp av baguette, croissanter og kaffe - noe som gav en herlig følelse (sikkert litt klisjeaktig) av å leve i Paris.

  Vi kommer garantert til å bo i Helenes leilighet neste gang vi drar til Paris også, noe jeg håper ikke blir så lenge til. Da tror jeg vi skeier ut med å bo i den store leiligheten, den balkongen vil jeg sitte på, med en flaske rødvin og mannen min!


 • Elisabeth og Sigurd:

  Vi hadde en fantastisk langhelg i pinsen 2008. Vi - en familie på 5 bodde i leiligheten med balkong og vennene våre som var totalt 4 bodde i ettromsen i nabolaget. Det var genialt!! Om kveldene når barna skulle sove tok vi ost og vin på balkongen. Med det yrende livet i gatene nedenfor, fikk vi følelsen av å sitte på kafeen selv.
  Vi tok imot tilbudet om frokost- og ost/vin-pakker. Etter reisen var det herlig å ta litt mat på benken og på barkrakkene!
  Har heller ikke fått skrytt av utsikten mot Sacre Coeur og lyset fra Eiffeltårnet. Helene hentet oss på flyplassen, ga oss noen gode råd og tips. Vi var ikke kjent i Oberkampfkvartalet fra før! Men det ga oss en helt annen opplevelse. Som Helene sa, du trenger ikke å bo i Latinerkvarteret, dit drar du uansett!! Her i dette området er det jo pariserne selv lever! Anbefaler hele konseptet på det sterkeste! Pent og hyggelig i leiligheten. Smakfullt. Og det er utrolig hyggelig å bli kjent med Helene!! Vi kommer garantert tilbake - og anbefaler det til venner og kjente.


 • Liv & Frode:

  Charme,idyll,kos,gode senger,rent og pent og innredet på en måte som vi alle må bli fornøyd med. Hvem trenger mer av en leilighet?
  Hva som skjer ellers er opp til dere selv på dag og kveldstid!
  Helene har iallefall gjort sitt til at dere skal få noen uforglemmelige dager i Paris.
  Vi kan skrive under på at hun har lykkes!


 • Inga og Niclas:

  Hei Helene!

  Fantastisk leilighet!
  Satte virkelig gullkant på oppholdet vårt i Paris.
  Kan anbefales på det sterkeste! Slår et vært hotell ned i støvlene.
  Gleder oss masse til neste tur.

  Hilsen

  Inga og Niclas


 • Anne og Jens:

  Hej Helene!

  Tak for en skøn Paris-ferie i lejligheden i St-Maur. Lejligheden er virkelig lækkert indrettet, og det var hyggeligt at møde dig og din datter og blive introduceret lidt til lejligheden og kvarteret.

  Vi kan klart anbefale lejligheden til alle, der trænger til en storbyferie. Kvarteret er skønt med caféer, sjove butikker og hurtig adgang til metrostationer.

  Vi ses sikkert igen en anden gang ;-)
  vh Anne & Jens
  (første danskere i lejligheden)


 • Rigmor og Aage:

  Hei Helene!

  Gratulerer med ny lekker hjemmeside – jeg drømmer meg tilbake når jeg ser på bildene! I utgangspunktet trodde jeg at 2 uker i Paris ville bli for mye. Men jeg tok nok grundig feil. For det første, så er leiligheten et funn – så deilig å komme til en plass, som er så godt utstyrt – ingenting manglet! I tillegg så var den personlige servicen noe utenom det vanlige. Vi har i hvert fall ikke opplevd noe lignende noen gang før! Og for et spennende distrikt!
  Forhåpentlig så kan vi møte våren igjen i Paris i 2009!


 • Gunn Kari:

  Hei Helene.

  Så flott siden din har blitt! Vekker gode minner å se leilighetene dine, vi har jo prøvd begge to!!

  Takker igjen for to flotte opphold. Håper ikke det blir lenge til vi igjen kan booke oss inn hos deg :-)

  Neste gang skal vi se mer av Oberkampf og Bellevillområdene. Nå har vi jo sett Eifelltårnet, Notre Dame osv et par ganger - og vil derfor nyte det å rusle rundt i gatene og “føle” på stemningen. Men en tur opp til Sacre Coeur blir det nok for å sitte på trappa og nyyyyte utsikten… Og Morten har planer om Invalidemuseet og Louvre.

  Kanskje jeg skal ønske meg flybilletter til bursdagen min neste uke?

  Vi sees snart, håper jeg!

  Hilsen Gunn Kari


Leilighet - ettroms
Dette er en hyggelig, lys leilighet på 20m² med en godt utstyrt kjøkkenkrok og bad. Les mer
Leilighet med balkong
Dette er en flott leilighet på 31 m² med store vinduer, stor balkong og utsikt. Les mer