Leilighet med balkong

Leilighet med balkong i Rue Saint Maur
Dette er en flott leilighet på 31 m² med store vinduer, stor balkong og utsikt. Den har et åpent godt utstyrt kjøkken, spisekrok/bar, dobbelt sovesofa og soveromsdel med dobbeltseng (1.60*2m) adskilt med skyvedører; Her er det mulighet for en ekstraseng og/eller en babyseng.  Videre er det en gang med god plass til bagasje, bad med badekar og to vasker og toalett i eget rom. Leiligheten ligger i fransk 7.etg  og har 2 heiser. Her har du flott utsyn utover Paris’ hustak i 180° og ikke minst til Sacré Coeur og Montmartre!

Leiligheten har trådløst internett tilgang, fri telefon til fasttelefoner, tv med mange kanaler og inneholder bla hårtørrer, strykejern, strykebrett. Kjøkkenet har fire kokeplater, oppvaskmaskin, miniovn, vannkoker, kaffetrakter, espressomaskin, brødrister, presskanne (til kaffe) og godt med glass og kjøkkenutstyr. Der er vifte til sommerbruk og sentralvarme om vinteren. Mulig med air-condition.

Ta kontakt for å sjekke når det er ledig.
Kalenderen er devsserre ikke i bruk da den ikke lenger passer til tilbudene jeg har. Om du tar kontakt på mail, telefon, eller sms, så vil du få svar veldig fort, som oftest med en gang.

Leilighet - ettroms
Dette er en hyggelig, lys leilighet på 20m² med en godt utstyrt kjøkkenkrok og bad. Les mer
Leilighet med balkong
Dette er en flott leilighet på 31 m² med store vinduer, stor balkong og utsikt. Les mer