top of page
P1090410.jpg

Helene heter jeg. Jeg er billedkunstner, sanger, utleier og norsklærer.
Første gang jeg kom til Frankrike var i 1990 som au-pair for å lære fransk; studietiden ble lang, og jeg ble boende i Paris.
Jeg har to fransk-norske barn, Nora og Jonas,  
som begge, etter å ha vokst opp i Paris, nå har flyttet til  Oslo hvor jeg kommer fra.  Så jeg reiser mye mellom mine to land.
I mitt arbeid med leilighetene gjør jeg alt fra oppussing og reperasjon, arbeid med utleie, kontrakter og organisering, markedsføring, motagelser av gjester og flyplasskjøring med litt guiding.

Jeg gir også litt norskundervisning Elevene mine er alltid veldig motiverte, så det er veldig gøy å lære dem norsk.  Jeg var også i  12 år barnehagelæreren på den norske avdelingen på den internasjonale skolen her i Parisområdet.

Den første leiligheten ble kjøpt i 2005. Jeg har pusset opp leilighetene selv og innredet dem med tanke på nordmenn på ferie i Paris. Ønsket var at alle skulle like seg hos meg; gamle som unge, enslige, venner, par og familier med små og store barn; og det har jeg nå erfart i mer enn 13 år at det gjør de! Mange av mine gjester kommer tilbake hvert år, og stadig blir jeg kontaktet av mennesker som forteller at de har fått leilighetene anbefalt av bekjente. 


Videoen er fra en   konsert desember 1i Galleriet Oeil de huit.

bottom of page